Werkwijze


Als mijn benadering van positief opvoeden jullie aanspreekt, dan maken we eerst een afspraak voor een kennismakingsgesprek. In dit gesprek gaan we in op jullie vraag en onderzoeken we of mijn benadering daarbij past. Op grond daarvan bepalen jullie of je met mij als coach verder gaat. Naast het inzetten van de Triple P methodiek werk ik ook met  verschillende andere methodieken en werkvormen.

Coaching thuis

Na dit kennismakingsgesprek start de coaching.

Deze gesprekken vinden bij jullie thuis plaats. Het voordeel daarvan is dat jullie in je eigen omgeving blijven en dat soms het kind aanwezig kan zijn, waardoor ik het kind leer kennen en de situatie beter kan begrijpen.

Oefenen

Onderdeel van de Triple P methode is het zelf praktisch oefenen in de periodes tussen de gesprekken. Voor het praktisch oefenen is een werkboek voor het gezin beschikbaar. Door te oefenen krijg je als ouder handvatten om op een andere manier naar je kind te kijken en het te ondersteunen bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen. In het werkboek kan je meer lezen over positief opvoeden en kan je eigen aantekeningen maken. Op je eigen tempo en manier ga je leren hoe positief denken werkt.

Voor de coaching bestaat geen wachtlijst en is geen verwijzing nodig.
Via deze website is het mogelijk zelf afspraken in te plannen.

Tarieven:

Kennismakingsgesprek: 25 euro (excl btw)
Vervolggesprekken: 60 euro per uur (excl btw)